Something is best to remain secret.


Followers

Wednesday, January 7, 2009

Access Denied


Hari sempena 10 muharram, dengan hati yg terbuka lagi ikhlas aku teringin lah nk ingat balik sejarah2 10 muharram nih. Time aku nk bukak website yg aku dah search kat google, tetiba kuar access denied. Maka dengan perasaan hairan yg membuak2 *xleh blah lah ayat*, aku berkata lam hati, ape kena ngan ump nih.. Website nih pon leh block jugak.. aish..

1 comment:

KaYdEnZ said...

ak pn xsuke kalo website yg ak nk tgk kene blog...
bkn nk tgk mende len pn....
nk tgk vdeo klip pn xleh......
mcm katak bwh tpurung jer xtau pape kt u nih..huhuu