Something is best to remain secret.


Followers

Sunday, January 11, 2009

Cerita Sebenar...

Ader yg sedang tertanya-tanya *yg pndai reka2 citer*, aku nih dah ber-relationship ngan sape2 ke x. Jadi jawapan aku secara jujurnya, aku mmg single sejak matrik lagi. Aku clash ngan kekasih yg kali ke-3 masa cuti raya cina kat matrik dulu.. So, lepas tue mmg xder kapel ngan sape2 dah dan berkemungkinan besar akan terus begini sehingga waktu yg lebih sesuai. Sehinggalah dimaklumkn kelak...

Cam ne lak aku clash dgn yg first dan second? ... senang je aku nk citer... yg first tue, walaupun kapel tp mmg xpenah jumpa *huh..cam ner tue?* .. yg second lak masa form 4, sbb aku tahu dia main 'kayu'.. mngkn kat umah dier pkai besi je kot.. yg third plak, mmg complicated skit nk citer.. next lah aku citer, dah ngantuk nih pon. Baru je lepas siapkan assignment nih.. saje nk update blog sbb besok aku nk ke kuantan bersama mmber2 laki.

3 comments:

KaYdEnZ said...

gtu...
ha3..
anyway bab org mgumpat tu ak xtmsuk la k...
dgr2 crita je..tp mls nk komen..
kalo org tny, ak jwb mybe je...
kang nt cm artis la plak...
pasal ko nyer awek tu....awek yg 3rd tue, mcm de plak ko crita kt ak mula2 dl...aahh..ader..kehkehhh...
xpe la abe...
kdg2 bez gak sngle...
ko dpt wat pape ko sker..
ilek la psal sume gosip...
ak pn ader dgr dr phk dia...
so ilek la...
notin's chnge unles both of u chnge...
btul kn??heheh

Meor [SciFever] said...

cam kenal je sape dia dari pihak 'dia' tue...

KaYdEnZ said...

hahaha....
fail sulit UMP...
hnya yg ader excess je leh tau..kehkehh