Something is best to remain secret.


Followers

Sunday, January 11, 2009

Maen Game Lagi Best!!


Perancangan nk g kuantan rinie terpaksa dibatalkan sbbnyer tuan empunyer kerete tu kata, keta die kena htr bengkel sbb tempature naik.. xpe.. mngkn ada hikmah di sblk nih.. So, aku bsama mmber aku yg sblum nih janji nk ke kuantan bersama terus ngadap laptop dan lawan red alert 3 guna network. mmg syok lah.. lagi sonok dr g kuantan tue.. Lepas habis smbhyg zohor smpai lah org azan masuk asar, dah bper game kitorg menang dan kalah..

3 comments:

KaYdEnZ said...

ak pn sbnrnya mmg mlas ga nk gie kuantan ni..tp lgi borin kalo dok mhadap U ni 24jm..
pe leh wat...on9 je keje...nk wat blog cm abe nyer smpai mletop...xtau la plak.....komen kt blog org je la keje..kehkehh

p/s:lupe la psal PB...huuuuu...nt la ak ingtkn dri gune alarm..kehkehh

Meor [SciFever] said...

smpai meletop plok??? hehe~

KaYdEnZ said...

xla pkai bom.....corrupt la nt..