Something is best to remain secret.


Followers

Tuesday, January 13, 2009

My New Server


Hari nih mungkin hari yg agak bersejarah.. bg aku sorg jelah kan.. dgn bantuan classmate aku.. Fizan *creadit goes to him* telah mengajar aku camner cara2 nk create server kt dalam server UMP. So, selepas sejam mengusahakannyer, maka terhasil lah juga sebuah website dimana korang leh access ikot Ip aku,, ftp://172.25.91.44 .. Walau bagaimana pun, aku just upload gambar2 yg ade kaitan ngan section aku, A12 supya diorg xperlu lagi nk bg pendrive kat aku dan diorg jugak x perlu lagi bmbg akn kehilangan sebuah pendrive..

No comments: