Something is best to remain secret.


Followers

Monday, January 5, 2009

Sambutan New Year 2009 Yang Begitu Tidak Menghangatkan

Secara rasminyer, nih lah post pertama aku tuk blog baru aku dimana aku nk citer pasal hidup aku kat korang. Walaupun hidup aku mmg x seindah bunga yg mekar di pagi hari, at least x lah seburuk sampah hanyut di lautan.. wahahaha~ jiwang plak dah. Bler duk survey kwn2 aku nyer blog, rasa cam best gak kalu kita kongsi sedikit cerita tentang diri kita nih. Cuma yg bezanya, diorg tulis lam bahasa omputeh, tp aku lam bahasa ibunda jer.. x reti nk action2 guna bahasa mat salleh nih.
Masa malam nk sambut midnite new year tue, ni lah aktiviti kitaorg seroomate kt ump nih.. "Universiti Mano Plok" .. Rumate aku hafiz tgh tgk citer smallville season 8 kt laptop aku, manakala aku plak tgh maen api ngan lilin, *ntah paper*..



Gambar yg kat atas nih plak, mmbr aku yg dtg melawat.. Disebabkn 2 org rumate aku yg len xder, mmbr sorg lg tgh layan smallville, aku plak maen api.. maka dgn slumber nyer dia masuk then terus picit2 keyboard laptop yg mmg dah terbuka tak tertutup.. whaha~
Keesokkan harinya plak, aku borak2 ngan classmate aku.. xder paper sgt yg hendak dickp.. borak2 kosong sekosongnya. Anyway, setakat nih, mmg x sentuh buku lagi.. org kata, kalu nk rilek, biar rilek btol2, kalu nk study biar btol2... so, smua nyer kena btul.. tp kalu wat bodoh, jgn btol2 bodoh plak...So, ini lah sambutan ku yg teramat memboringkan.. *bahasa rojak*..

No comments: