Something is best to remain secret.


Followers

Monday, January 19, 2009

Tropong..

Hari nih kitaorg belajar cam ner cara2 nk pasang tropong nih. Aku dh lupa lak nama benda alah nih. Pagi nih, kelas start kol 8.30 am, en Idris bg stgh jam tuk minum dn sarap pagi. Kelas 4 jam, mesti lah kena ader energy.. So far, aku rasa nk pasang benda nih x susah sgt tp cuma cerewet sket. Kena setting tropong nih btol2 selaras dgn aras laut.

Walaupun aku dh belajar kat skolah teknik dulu, cam ner cara2 nk laraskan teropong nih namun ianya ad sedikit pbezaan. Mungkin alat kat ump nih lagi canggih compare ngan skolah dulu2.

Kadang2 tue, terpias sket kitaorg nye teropong.. 'Ter'nampak lah blok dak pompuan... lol..

Ptg nih plak, ktaorg ader moisture content test kt lab highway.. Satu peringatan dr En yg jaga lab tue, pakai sluar jean mmg amat dilarang sama skali.. So, kepd dak2 laki FKASA, kalu nk pkai pon.. pndai2 lah. tp lebih baek jgn lah kn.. naseb baek td aku x pkai sluor jean.. *fuh*.. serta pesanan kpd dak group eng lab aku, mgu nih turn wahida so, discussion ngan conclution submit before thursday or ASAP sbb hari jumaat kena htr.. Serta kpd smua group surveying, if i;m not mistaken, report mgu lepas htr hari jumaat nih gak. Pndai2 lah korang manage, dah tua bangka.. Otak dah taraf ayah org..

1 comment:

Fadzrul Hisyam said...

woit!!!
skodeng sape tuh???
korang nih

ni le keje kontraktor binaan
skodeng kuat...
hahaha

ape pon
aku nak buat iklan sket...

what things identify you as Malaysian? Reply in my blog (^_^)