Something is best to remain secret.


Followers

Monday, March 8, 2010

Official A22 T-shirt

Design sblom nh xleh nk guna pkai sbb saiznya xcukup besar untuk print atas baju. So, decide nyer decide di dalam kehangatan cuaca yg agak membara nih, maka terhasilah design di bawah yg agak byk di-kritik. Design nih boleh jugak dikatakan hasil diskusi antara budak kelas. Walaupun kadang2 lari topik, lastly, smua org berpuas hati dengan design baru ini yg maybe akan diguna untuk next year punyer section, yeker???..

Fornt design.

Xperlu lah nk dicerita tentang ape yg berlaku sepanjang terhasilnya design nih. korang smua leh baca kat facebook, bagaimana cara mengomen, org yg mengomen dan sebagainya. Yg penting, kita smua bkn ayam2 murah. Klu spe2 yg maen farmville, kita boleh dikategorikan sebgai Gold Chicken. Dalam masyarakat, mereka memerlukan kita untuk memenuhi fardu kifayah seperti menyediakan rumah dan segala kemudahan.

Backdesign.

Sebarang bantahan dan cadangan design telah pon ditutup. Tp spe2 nk ubah saiz baju, cpt2 lah berbuat demikian seblom besok. *9 Mac*

3 comments:

fie_na said...
This comment has been removed by the author.
EirA said...

ak setuju!!!
xcited ni nk tgu bju 2 siap..
hehe

hOney n' cLOver said...

blakang tu bkn 'KAMI BUDAK AWAM' yerk??


=^.^=