Something is best to remain secret.


Followers

Tuesday, January 6, 2009

My First Concrete!


Hari nih aku nk suh korang tgk bertapa 'indah'nya concrete yg kitaorg dah buat.. Walaupun slump test, compressed test dan vebe test kitaorg berjaya tp disebabkn masa nk masukkn dlm cube besi tue, kita x padatkan betol2, so, hari nih apa yg kitaorg dapat ni lah, sebuah concrete yg terhasil unik disebabkn gelembung udara.. Tp, at least ada jugak lah knowledge cam ne nnt nk make sure concrete tue tol2 ok..

3 comments:

KaYdEnZ said...

mcm biskut xjadi...hahahahah..
xcukup coklat+koko..kehkehhh....
cmne la rupa ko tgh ayak 'tpung' nie ekk..

Meor [SciFever] said...

dah xder rupa pon awak..
org tgk aku pon leh kata aku nih bkn meor.. !!

KaYdEnZ said...

kahkahh...
abih tu ko nie pe la??
mesin tpung?hhahaha