Something is best to remain secret.


Followers

Wednesday, February 4, 2009

Memo SPAM!


apedah memo nih.. wat full storage ump je.. patut lah internet cam lembap je. upanya memory ump full sbb memo nih lah.. *tipu* .. aku rasa korang pon dpt memo nih, cuba check ader ke x.. kalu ader, ape kata korang reply memo tue dan luahkan apa yg ptt korang ckp kt die.. hehe~..
ape2 pon, jgn bersangka buruk dgn org yer.. mungkn ada reason dier. anyway, thank for give my first spam memo.. hooraaayyy...

4 comments:

KaYdEnZ said...

jgnla mrh kt regu...
mslh intnet bbrp ari ni...
gpun, pas dier buat smpai 34 memos tu, dia jdi mkin popular......hahaha

Fadzrul Hisyam said...

Salah satu cara untuk mencapub...
berkesan...hahaha

Meor [SciFever] said...

hehe.. tau xpe!

peter said...

arr betul tue..orang yang post tue reti tekan keypad ke tak??... dah satu cukup la... abis hilang memo yang aku nak baca hehe... pastu pulak.. send lagi huhuh.. wat kind of this cehhhh hhehehe..