Something is best to remain secret.


Followers

Friday, March 20, 2009

Cover.. cover malu....


Hari ini segalanya agak kucar-kacir dan mengecewakan. Mmg kdg2 hidup kita penuh ngan gembira, dan kdg2 penuh ngan kesedihan. Itulah bermakna hidup yang adil. Manusia dulu yg hidup akn dibalas mati.

Belah pagi, aktiviti men-survey site bjln lancar tp time nk htr alat tue.. lab dh tutup.. time tu lebey krg kol 12.20 pm.. so, kitaorg patah blk dn simpan alat tue lam bilik dn htr lepas solat jumaat. naseb baek aku nih baek.. klu x, aku guna theodolite tue wat skodeng blok pompuan.. *haha*

Lepas htr alat tue, dlm kol 3, aku g ke post office nk re-new license aku.. dari 'P' ke lesen besar.. Lepas 15minit aku berantur lam post office gambang tue, br aku tahu xleh nk re-new lesen P kat situ, kena g JPJ.. *adoi*

Belah mlm lak, yg nih lah agak memalukn bg aku.. aku nk g htr pendrive kt classmate aku, masa nk kuar pintu blok tue.. cam ne entah aku leh tergelincir.. tgn aku cpt2 paut kat pintu, tp pintu tue lak wat bunyi kuat.. habeh org kat cafe tgk aku.. huhu.. tp xpe.. xder lah jatuh sgt, gelincir je.. cam maen sky kat canada dulu.. *lam mimpi* ..

Last skali, nk wat pengumuman sket, kpd sespe dak kelas aku yg lom ader group tuk project VB.. aku memerlukn sorg ag.. stkt nh aku ngan Afiq Slamber.. sekian.

4 comments:

Aizad Legend said...

hehe..ari yg sedey..hehe..esoknye?

Meor [SciFever] said...

:p .. ak amat memahami dirimu itu...

Zakhiri said...

tahukah kamu dalam bidang kerja sebenar kenapa kena amik level longkang? itu bukan saja2 suka2 nak amik level longkang, tentunya lecturer kamu ada menerangkan tujuan dan maksud kenapa ianya dibuat kan?

Meor [Prosperous] said...

x pasti lak.. mungkin nk tahu kecerunan longkang tue kot.. jawapannyer?