Something is best to remain secret.


Followers

Tuesday, March 31, 2009

Curvling Activities

Semalam x sempat nk post, so postpone ke rinie.. utk last task ktaorg dlm kerja men-servey nih, smlm kitaorg tlh selesai buat curve. just nk carik chainage utk curve je base on our calculation. dn masa pon x lama, sejam lebih je.



Lab ptg lak, utk second last experiment, kitaorg wat sieve then mgu depan wat Concrete Mix Design lak.. Habeh je lab tue, kena lak g test Mechanic.. rmai lak yg ckp test kol 5, padahal test start kol 5.30.. cam ne pon, mmg ak x smpt nk jawab smua soklan.. masa x cukup.. pastu yg dh jawab tu, x th lah btol ke x kn..

Anyway, pemenang candid mgu nih lak.. en Michael Wong.. =p tahniah Michael.. nnt korang suh Michael view blog nih eh..

4 comments:

peter said...

gambar kat atas tue terasa pulak macam kat ISS...melayang2 hik.. kat bwh pulak ermmmmm Micheal dengan Muka confident nya baru abis Curving!! wakaka

Zakhiri said...

didalam bidang keje..kedalaman longkang akan menentukan 'invert level' bagi sesuatu projek..jadi senang bagi jurutera civil & structure untuk design aliran bagi longkang yang akan dibina jika longkang tersebut ingin disambungkan dengan longkang sedia ada...

Meor [Prosperous] said...

ooo.. jawapan yg mmg masuk akal.. tp masa nk key in data tue, point dia cam lari2 sket.. mmg selalu cam tue ke bler key in data?

Alia said...

You take amazing pictures!
Bila nak amek gambar Alia ni kekekeke, boleh dapat award of the year tak hihihih.