Something is best to remain secret.


Followers

Tuesday, October 6, 2009

Hikmah Beraya.

Memang terbukti Tuhan itu Maha Agung. Setiap pkara yg kita buat mgikut suruhan-Nya pasti akn memberikan hasil yg sgt menenangkan. In this program, mmg diakui sgt byk masalah yg timbul dan mcm2 isu.. Tp bler je masalah yg ade nih kita settle kan dengan ikhlas, masalah2 laen pon turut settle. Skang aku dah tahu benda2 disekeliling aku yg mne slame nih wat aku tertanya2 dan sker wat andaian sendiri. Thank for this moment. Now I know, everything will lead to good thing if we follow a right step.



Berbalik pd citer hari raya nih, kitorg satu kelas telah pon beraya ke rumah ain yusof. bg ak, ianya adalah kali ke-2 utk syawal yg sme.. kmudian, pada hari yg sme kitorg jugak beraya di rumah Mein aka John yg akn ke England x lme lagi. Gmbr kat bawah nih, gmbr2 dak laki yg cuba utk kentut beramai2. *ehehe*


2 comments:

fie_na said...

ijam pn sme ke??
pose yg menarik..
leh jd model..hee~~

peter said...

uiii...best nyer aku terlepas babak nie..

sape ade gie nak buat open house nie???.. *semangat nak makan*