Something is best to remain secret.


Followers

Monday, February 14, 2011

[CONTEST] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Salam sejahtera buat warga dunia dan organisma-orgnisma planet marikh. 

Sekali lagi hamba di-tagged oleh Shahira Diana selaku teman baik [p/s: pernah ada krisis sikit]. berkaitan contest untuk memenangi telefon e-touch toucberry 212 Pro Dual Sim Card.



Khabarnya handphone ini bernilai RM150. Memang sangat murah, mungkin antara handphone ber-keypad yang termurah kat Malaysia nih. Mampu milik oleh semua orrang. Aplikasi di dalamnya? Hanya orang yang pernah beli yang tahu. Aku belum lagi usha paper pasal handphone. Apa pon, saja boring tak tahu nk post apa sambil tolong hamba Allah (Jejaka Hangat) nih promote blognya. Kalau dah kaya nanti jangan lah lupa mereka-mereka yang dah menolongnya.

Bagi mereka nak cuba contest ini yang berkongsepkn "tagged orang lain"

1) Kena ada blog (Syarat ke nih)
2) Kena jadi follower blog Jejaka Terhangat (traffic blog dia pasti naik gila-gila)
3) Mesti berada di Malaysia (kepada student2 mesir yg baru balik tue, boleh lah join skali)
4) Satu blog untuk satu contest (syarat normal.. tak kan lah aku nak post banyak benda nih)

Lepas tue anda kena taip "Saya mahu menang ini henpon" serta Entry bertajuk "[CONTEST] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

Cara sertai kontest ini:

1. Buat entry yg dinyatakan tadi
2. Letak banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entry ini
3. Bagi reason kenapa nak menang handphone ini dan tagged nama Jejaka yang kononnya Hangat
4. Copy banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog (copy paste dari blog Eiradiana)
5. Tag 6 orang blogger yang aktif
6. Lastly letakkan linkkan entry korang nih kat page ini

Penyertaan sudah pun ditutup berdasarkaan blog Jejaka Hangat.

Usha-usha blog jejaka terhangat, tengok dah ade 154 blog yang menyertai. dan Eiradiana berada di angka yang ke 144. macam mana lah blog tue nak baca satu-satu blog yang ada. Apa-apa pun ku doakan buat sahabatku ini berjaya memenangi nya. Kepada Jejaka Hangat, no hard feeling post k.. :) 

p/s: sambil menaip blog ini, sambil dengar lagu dari blog eira.. yang paling difahami adalah perkataan "Muah3x".. hehe.terpaksa bukak sebab nak copy paste ayat-ayat di atas ini. 

2 comments:

EirA said...

tula meor..pesal lmbt sgt amik..kan da tutop penyertaan..anyway,tengs gak cz amik walaupon da due date..

haha..pasnih rajin2la bukak blog aku,pastuh dgr lagu tu betol3..punyala pnjng muah3x je ko ingt??hehe

Meor [Prosperous] said...

hehe. mcm mne lah ko leh jupe lagu2 gitue..