Something is best to remain secret.


Followers

Monday, February 23, 2009

Lukis Peta.


Rinie nih, next task yg kitorg adalah mngmbil bacaan utk lukisan topografi.. Tp kitorg x smpt nk siapkan kesmuanyer.. mngkn nk smbung hari jumaat nnt.. baru je siap satu stesen tu pon 270 darjah jer..

malangnyer bg kitaorg, site tue mmg byk pokok, jalan raya lebar2 lak tue.. so, smkn byk point lah kitaorg kena ambk..

Pastue lab ptg tue lak, kitorg wat experiment reaction of continuos beam. Senang jer, tp aku terfikir2 cam ner lah nnt graf yg bakal kitorg lukis.. dgr2 kata cam susah jer.. sbb machine tue cam sengal sket.

Last skali, aku nk komen sal blog aku sndirik, klu korg prasan, nper eh kbykkan gmbr aku mesti dgn baju jaket nih??.. cam xder baju len je kan?

2 comments:

KaYdEnZ said...

ak tau knp ko sll pkai jaket..sbb...
dh korg sll wat survey..pastu tym tu je korg rjin amek pics wpn tgh rjin ukur jalan...
hahahah..
pastu...lucu la pic ko tue..sbb mcm org jual sayur je...ngam2...

Meor [SciFever] said...

a ah lah kan.. ngam2 ngan pakcik jual kt pasor.. lol