Something is best to remain secret.


Followers

Sunday, July 19, 2009

Cerita Untuk Semua.


Kpd peminat2 blog aku, sory sbb lama x update.. *ader peminat lah konon* . disbbkn oleh kelembapan internet nih lah yg wat ak jadi malas nk upload gambar dan menaip kata2 menguntuk ataupon memuji org. namun begitu, *aduh, skema lak ayat* pd minggu nih, elok sgt lah aku citer hal2 yg berlaku pd mgu lepas.

sebnrnyer xder sgt pon benda yg berlaku minggu lepas.. sem nih ak dpt ahli group baru bg engineering lab. ahli lama ader sorg je, iaitu Siti Nor Ain dan ahli2 baru yg mungkin wajahnyer akan sentiasa terpapar di blog yg sgt x best nih, iaitu Cik Ain Yusuf, Cik Zuraida, Cik Imah dgn kamera barunyer *sgt sker ambik gambar sem lepas* dan Cheng Kam Hao yg kita leh panggil dia Hao. satu nafas je nk sebut name dia..

Sekarang nih dh ramai yg wat blog. mungkin mem-blog akan jadi lebih femes dr facebook xpon friendster. dak kelas2 aku pon dah pndai komen sal org. bkn dak kelas je, dak kuliah pon ader gak.. yg niat awal2nyer xnk komen sal org, tp last2 komen gak.. paperpon, I'm welcoming all my frenz, to blog world. dunia bebas bercakap. nk kutuk org pon, kutuk lah, selagi korang x mention sape org tue..

5 comments:

EirA said...

huhu..kalo ko nk taw,blog skng bley jd pndgr setia,sbbnya kalo de pape prob,mst kt blog gk org luahkn...btol x meor??

sciatic said...

huhu g tu ye??
hm btol2 ak pon da xlyn fwenster,mespec n mende2 ap lg ntah..
blog lg best

Meor [Prosperous] said...

a ah.. blog nih sgt best jadi tmpt meluah.. sbbnyer, kita rasa kita cam meluah kat smua org..

Meor [Prosperous] said...

hehe.. majority setuju ape yg ak taip nih..

fie_na said...

wat kek eh? nti wat ntok fna eh...
blog sme cm dairi..so, leh luah pe2 pn..btl x?