Something is best to remain secret.


Followers

Sunday, July 26, 2009

Maen Air..


untuk lab yg ke-2 bg sem 3 nih. kitaorg telah mengenal pasti kesan pancutan air thadap sesuatu pmukaan atau mat salleh ckp, *impact of jet* .. x susah pon wat benda nih. cam experiment physic kat matrik dulu2.. then, utk satu lagi test iaitu "dead weight pressure" pon sama gak.. senang je.. sorg je wat. yg laen smua nengok jer. dan utk makluman smua, ketua lab ak utk sem nih adalah pmpuan, iaitu ain yusuf. yg penuh dgn pengalaman serta tekun dan sabar.. *hehe*.. knp pompuan yg jadi ketua? sbb majoriti group ak adalah pompuan.

Dan utk perkembangan UMP yg dulu ak komen habis-habisan.. skang nih dak2 merempat dah dpt bilik.. diorg start pindah hari nih.. internet plak dah meningkat laju. skype pon dh bleh online.. ok laa tue kan..

dan sekang nih, elok sgt lah aku nk mengomen sal dak kelas aku.. tambah2 ag pompuan.. i dont know what happen to them.. sbb diorg cam berubah.. all boys pon notice the same thing. kitaorg dah x sama mcm sem 1. mungkin disebabkn mulut2 pengumpat yg mengubah pemikiran dak2 nih ke arah negative.. yg penting, dak laki still the same.. sama cam dulu.. satu kepala. malah mjadi lebih ngam.. sbb tue lah, kwn2 laki lebih penting dr kwn pompuan..

mmg susah kita nk ikot taste org nih. ader org nk air milo, ader yg nk air teh, air kopi, air sirap. tp kita leh serve satu air je.. so. phm2 lah klu kita nk ubah diri kita utk wat org tue selese.. sorry worry lah.. just be ourself.. itu lagi bagus.. yg penting kita tahu ape yg ptt dan x ptt kita wat. nk kata smua org perfect tue xder lah kan.. klu smua perfect. wat per adernyer neraka? dh smua perfect.. masuk syurga lah kn? .. yg sedap2 dok komen dan duk ngumpat tue igt dia tue tahu semua? jgn lah kita berlagak yg kita tahu segala2nyer..

baek jadi lelaki lah.. nk ngumpt pon xder slera.. lebih baek ckp sal motor, keta, komputer, awek2 dan sebagainyer.. yg tue lagi bagus.. kitaorg x layan ngumpat2 nih..

3 comments:

sciatic said...

hoohooho..oh tidakkk

EirA said...

huhu..
sbnrnya bg ak r,
dak laki2 pon da berubh jgk ey..
semuanya da transform..
nk jd apa ak xtaw..
juz wait n c jela..
aslkn diorng x gnggu idop org len..
itu yg pntg..
mkin lme berada kt sni,
mcm2 ragam n perangai ko akn taw..
ak pon slalo gk ngumpat ko n dak2 len2..
hehe..
jujo gler ak nie!!
jgn mara ey..

Meor [Prosperous] said...

bdak laki mmg berubah..
mngkn sbb diorg prasaan
yg dak2 pompuan jadi gitu..
tp, ak hidup seumah ngan diorg..
ok lagi stakat nih.
masing2 mcm dulu...
mngkn ngan korang je gitu kot