Something is best to remain secret.


Followers

Thursday, July 30, 2009

Penularan H1N1 di UMP


Skang mmg sah dah rmai student kita yg dah kena suspek H1N1.. korang bajet brapa org yg kena? sorg, dua org?.. tak, sbnrnyer dah 40 org yg disuspek kena H1N1 nih.

pada yg dikuarantin kn tue, jgn lah ngada2 nk lari balik ump ke, kuar ump ke.. stay je kat tempat kuarantin.. jgn dok koya sgt.. dah kena penyakit tue, wat2 lah cam dh kena penyakit.. paperpon, yg laen.. mari lah kita sama2 doakan yg mereka2 nih akan cepat sembuh dan kepada pelajar laen. elok sgt lah kita berwaspada.. xyh segan silu, pkai lah topeng batman tau otomen.. mencegah lagi elok dr mengubati. pesanan ikhlas dari sy...

3 comments:

fie_na said...

fna nak tgk airol pkai topeng ultramn..
rmbt tu dh ok dah..
hehe~~

Zakhiri said...

awok edit gambar pakai software gapo? gambar2 yang masuk dale ni semuo napok mace professional...

Meor [Prosperous] said...

guna software adobe photoshop cs2..