Something is best to remain secret.


Followers

Tuesday, April 27, 2010

Dinner Dikir Barat


2 minggu yg lepas, time korang2 ngah sibuk dok study, aku dan seangkatan ahli dikir barat UMP telah pon mengadakan satu jamuan perpisahan sempena dak2 UMP akan dibahagikan kepada dua kelompak, UMP gambanga ngan pekan.

Jamuan nih kitorg wat kat Chilli, restoren terkenal ngan tom yam yg kaw2 sedapnyer. Walaupun dinner xde lah hebat taraf hotel 5 bintang, tapi maknanya tetap besar buat kitorg yg pernah bekerjasama menghiburkn warga UMP. Semoga di hari yang akan datang, kami smua dpt bersatu dan menyanyi lagi. =)

6 comments:

fie_na said...

hehe..dh ad member group bru?

Meor [Prosperous] said...

dh xde dah.. nk wat group baru ke?

peter said...

nak join dikir barat.nak belajar kecik kelate. hehe

fie_na said...

bdk awam rmai org klantn..blh je, fna jd pengurus..hehe

Meor [Prosperous] said...

hehe.. jom peter, buleh jah demo nok masuk, kito try kecek...

fna : fna lah yg nyanyi, boleh?

fie_na said...

oppss..xboleh! nti sape nk jd pengurus? nak budu!